24 Juni

var har hänt sen sist ja du..
harvarit i Bulgarien med Emma det var jätte bra där skulle kunna fara ditt igen =) nu är man sugen att fara till värmen igen till hösten eller något sånt om man får me sig någon.

sen så har jag jobbat hela veckan till Midsommar jag jobbade en kort pass på midsommar för att min älskling fyllde 25år då så jag ville vara med han vi var hos han bror och hans tjej vi grillade,käka tåra som var jätte god,drack lite gran och mm.
var ledig hela midsommar helgen =) det var länge se jag var ledig på en storhelg.

i veckan som är nu så jobbar jag alla dagar förutom ídag då är jag ledig så har legat lite på balkongen idag ska snart på bilbingo med jessica hoppas vi vinner något ikväll det var ett tag sen jag var där =(
om jag orkar så ska jag baka lite när jag kommer hem efter bingon vi ska ha kalas för min älskling på lördag efter jag har slutat jobba.


Snart fyller man själv år och då blir man 21år=)

här är det några bilder från när vi var i Bulgarien

2 Juni

idag har jag varit ledig så jag har sovit länge det var jätte skönt sen när jag vaknade så hållde jag på att packa klart så nu är det bara tanborsten kvar att lägga ner =)

har gått på en promenad med Emma och pratat lite gran det var väldigt skönt att veta Emma det är bara att du säger till om du vill prata mer..

efter promenaden så gick jag hem då la jag och min kille i sängen så när jag lyfte så täket så låg det ett packet så när jag öpna det så var det en blombukät med en liten nalle och ett jätte font kort dom var jätte fina blomena=)


tack så mycke älsklingen min =) han är helt underbar jag älskar han så hilma mycke=)


Nu Emma är det inte länge kvar tills vi sitter på planet =)

tack Emma för allt du har skrivit så fint om mig på din blogg.. du är en jätte bra vän är jätte glad att vi har hitta tillbaka till varan ...ha det så bra